1. Find the sum. A. 2,874 B. 2,974 C. 6,681 D. 3,874 Hint 2. Samantha's family drove their car 1,341 miles going to New York and 1,289 miles returning home. What was the total number of miles driven? A. 2,620 miles B. 2,520 miles C. 3,630 miles D. 2,630 miles Hint 3. Marta hiked 6 miles yesterday and 7 miles today. How many miles did she hike during the two days? A. 12 B. 13 C. 15 D. 11 Hint 4. Round 34 to the nearest ten. A. 20 B. 70 C. 30 D. 40 Hint 5. Estimate the sum using rounding. A. 60 + 10 = 70 B. 65 + 10 = 75 C. 70 + 20 = 90 D. 70 + 10 = 80 Hint 6. At two movie theaters, 15 children are seeing a Western and 23 are seeing a comedy. How many children are seeing one of these two movies? A. 38 B. 48 C. 40 D. 45 Hint 7. When adding, what would happen if you did not line up the columns for the ones and tens digits? A. You would have to use the Commutative Property to get the right answer. B. You might add the wrong numbers and get the wrong answer. C. You would have to use the Associative Property to get the right answer. D. You probably would get the right answer anyway. Hint 8. Find the sum.30¢ + 47¢ = ___ A. 77¢ B. 70¢ C. 80¢ D. 87¢ Hint 9. Find the sum.19¢ + 29¢ = ___ A. 318¢ B. 58¢ C. 48¢ D. 38¢ Hint 10. Find the sum.253 + 149 = ___ A. 302 B. 392 C. 492 D. 402 Hint 11. Find the sum.156 + 54 = ___ A. 110 B. 210 C. 200 D. 100 Hint 12. Find the missing number and identify the property. (6 + 9) + 4 = (9 + __) + 4 A. 6; Commutative Property of Addition B. 9; Commutative Property of Addition C. 6; Associative Property of Addition D. 6; Identity Property of Addition Hint 13. Find the sum mentally. 5 + 7 + 1 + 3 A. 10 B. 15 C. 16 D. 20 Hint 14. Estimate the sum 46 + 12 using rounding. A. 40 + 20 = 60 B. 50 + 10 = 60 C. 50 + 20 = 70 D. 40 + 10 = 50 Hint