1. Write the number. A. 12 B. 102 C. 3 D. 120 Hint 2. Write 1 hundred 5 ones as a number. A. 150 B. 105 C. 15 D. 51 Hint 3. Suppose you start at 10 and skip-count until you get to 24. Is the pattern skip-counting by 4s? Explain. A. Yes; when you get to the 20s, you will count 20, 22, 24, 26, and 28. B. No; if you start at 10 and skip-count by 4s, you will get 22 and 26 but not 24. C. Yes; when you get to the 20s, you will count 20, 24, and 28. D. No; you skip the even numbers and 24 is even. Hint 4. A UFO is hovering 28,197 miles above the surface of the Earth. What is the value of the digit in the ten thousands place? A. 90 B. 8,000 C. 2 D. 20,000 Hint 5. Round 717 to the nearest hundred. A. 800 B. 710 C. 720 D. 700 Hint 6. Round 8,097 to the nearest thousand. A. 8,100 B. 8,000 C. 8,970 D. 9,000 Hint 7. A zoo has 2,651 animals. How many animals is this to the nearest thousand? A. 2,000 B. 2,600 C. 3,000 D. 2,700 Hint 8. What regrouping is needed to find the difference of 7,436 − 1,245? A. Regroup 7 thousands and 4 hundreds as 6 thousands and 14 hundreds. B. No regrouping is needed. C. Regroup 4 hundreds and 3 tens as 3 hundreds and 13 tens. D. Regroup 3 tens and 6 ones as 2 tens and 16 ones. Hint 9. Which number sentence shows how many three-point baskets were made in a basketball game? What property do you use? A. (8 + 4) + 5 = 17; Associative Property of Addition B. 10 + 5 = 15; Associative Property of Addition C. 13 + 5 = 18; Commutative Property of Addition D. (8 + 4) + 5 = 17; Identity Property of Addition Hint 10. In the lunchroom, apples cost 35¢ each. How much would 2 apples cost?” A. 70¢ B. 80¢ C. 60¢ D. 50¢ Hint 11. Find the sum.93 + 178 = ___ A. 1,081 B. 171 C. 161 D. 271 Hint 12. Find the difference. A. 62 B. 66 C. 52 D. 42 Hint 13. Find the sum. 10 + 10 + 10 = __ A. 0 B. 20 C. 10 D. 30 Hint 14. Find the product. 4 × 2 = __ A. 6 B. 8 C. 12 D. 10 Hint 15. What is the value of the coins? A. \$1.63 B. \$1.00 C. \$1.15 D. \$1.25 Hint 16. Find the sum mentally. 9 + 8 + 2 A. 17 B. 19 C. 10 D. 18 Hint 17. Find the sum. 46 + 5 = ___ A. 50 B. 51 C. 96 D. 41 Hint 18. Find the difference. A. 237 B. 243 C. 347 D. 247 Hint 19. Mr. Clay has 35 potatoes and 48 carrots in his garden. How many vegetables does he have in all? A. 83 B. 13 C. 23 D. 73 Hint 20. Find the product. 0 × 6 A. 0 B. 6 C. 60 D. 1 Hint