1. Arlene lives in Orange Grove and her cousin Louise lives in Bloomington. There are three roads from Orange Grove to Bloomington. If one of the roads is closed, how many round trips can Arlene make if she can use the same road twice? A. 4 B. 2 C. 6 D. 9 Hint 2. The table shows the cost of mailing a package. Predict the cost of mailing a package that weighs 10 pounds. A. \$8.00 B. \$8.90 C. \$10.70 D. \$9.80 Hint 3. Solve = 7. A. 33.3 B. 7.21 C. 1.47 D. 6.79 Hint 4. Write an equation to represent ''x increased by 50 is 72.'' A. x - 50 B. x + 50 C. 50x D. 50 - x Hint 5. Tiger Woods ended his round of golf 7 under par. If par is a score of 0, what integer reflects this score? A. -7 B. |7| C. 7 D. |-7| Hint 6. Solve m = (-8) + 14. A. -6 B. 22 C. 6 D. -22 Hint 7. Find the value for t in t = 41 - (-19). A. 60 B. 22 C. -60 D. -22 Hint 8. Solve = 43. A. 40 B. 9 C. 129 D. 46 Hint 9. Evaluate |-25|. A. -25 B. 25, -25 C. 25 D. -5 Hint 10. Solve y = (-24) + 7. A. y = -31 B. y = 31 C. y = 17 D. y = -17 Hint 11. Solve a = (12)(-5). A. a = 60 B. a = 7 C. a = -60 D. a = -12 Hint 12. Shelia went on an exercise program that lasted 6 weeks. She increased the weight she was lifting by 5 pounds per week. What was her total change in weight lifted? A. 11 pounds B. -30 pounds C. 30 pounds D. 1 pound Hint 13. Solve b + 17 = –21. A. b = –4 B. b = 38 C. b = –38 D. b = 4 Hint 14. Solve c – (–20) = 15. A. c = 35 B. c = –35 C. c = 5 D. c = –5 Hint 15. Which is a counterexample for the following statement?The difference of two odd numbers is an odd number. A. 12 – 5 = 7 B. 15 – 4 = 11 C. 15 - 7 = 8 D. 7 + 9 = 16 Hint 16. Which statement is false? A. The sum of an even number and an odd number is an odd number. B. The product of an even number and an odd number is an odd number. C. The product of two odd numbers is an odd number. D. The sum of two odd numbers is an even number. Hint 17. Evaluate a – b + 2 if a = -7 and b = 5. A. -4 B. 10 C. 4 D. -10 Hint 18. Write 22 times a number is 110 as an algebraic equation. Let n represent the number. A. 22 – n = 110 B. = 110 C. 22 + n = 110 D. 22n = 110 Hint